Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Micești prins la furat într-un autobuz din Cluj-Napoca. A fost reținut de călători până au venit polițiștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat, de 45 de ani, din Micești, a fost ”săltat”, marți, de poliţiştii clujeni, pentru tentativă la furt calificat. Acesta este bănuit că a încercat să sustragă bunuri din geanta unei femei, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun.

În fapt, o femeie, de 39 ani, din Cluj-Napoca, în calitate de parte vătămată, a sesizat telefonic Poliţia municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că un necunoscut ar fi încercat să îi sustragă bunuri din geantă. Din cercetări a reieşit că persoana bănuită de comiterea faptei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost surprinsă de victimă în momentul în care ar fi introdus mâna în geanta acesteia pentru a-i sustrage bunuri. Poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul călătorilor din vehicul, care au dat dovadă de spirit civic, l-au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe cel care ar fi comis fapta”, precizează Simona Emilia Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale faţă de suspect, sub coordonarea unităţii de parchet competente. (I.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea