Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Lopadea, cercetat pentru agresiune – și-a lovit mama, cu pumnii și picioarele

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O femeie de 82 de ani, din localitatea Lopadea Nouă a ajuns marți la Spitalul Municipal Aiud, cu traumatism toracic și fracturi costale, după ce a  fost bătută de fiul său, în vârstă de 50 de ani.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că în data de 13 noiembrie în jurul orelor 15.00, pe fondul unor neînţelegeri, bărbatul a lovit-o pe octogenară cu pumnii și picioarele. În urma diagnosticului stabilit de medici femeia a rămas internată în spital.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate, concluziile medicului legist şi voinţa victimei, încadrarea juridică poate fi schimbată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea