Bărbat din Harghita dat în urmărire pentru infracțiuni rutiere, reținut de polițiștii din Pianu: A fost depus la Penitenciarul Aiud

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat din Harghita dat în urmărire pentru infracțiuni rutiere a fost reținut de polițiștii din Pianu de Jos. Acesta a fost depus la Penitenciarul Aiud.

Un bărbat din județul Harghita, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate și era urmărit, a fost depistat și reținut de polițiști. Acesta a fost depus în penitenciar, pentru executarea pedepsei.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La data de 25 septembrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș – Postul de poliție Pianu l-au depistat, pe raza localității Pianu de Jos, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Lunca de Sus, județul Harghita care era dat în urmărire, din data de 03.06.2019, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Miercurea Ciuc, la executarea unui an și 6 luni închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419