Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bărbat din Gârda de Sus, lăsat fără cherestea și amendat de polițiștii din Câmpeni. Acesta nu a putut prezenta documente legale de proveniență

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat de 39 de ani din comuna Gârda de Sus s-a ales cu o amendă și cheresteaua confiscată, în urma unui control efectuat de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Gârda.

La data de 6 septembrie 2019, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Gârda, au făcut un control, în teren, pe raza comunei Gârda de Sus.

Cu ocazia controlului, în locul numit “Voioagă”, a fost găsită cantitatea de 9,7 metri cubi de cherestea, de esență rășinoasă, pentru care deținătorul, un bărbat de 39 de ani, din Gârda de Sus, nu a putut prezenta documente legale de proveniența.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cheresteaua a fost confiscată.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea