Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Galda de Jos, posesorul unui mandat de executare pentru trafic de droguri, reținut de polițiști. A fost depus la Penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Galda de Jos, posesorul unui mandat de executare pentru infracțiuni de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, a fost reținut de polițiști.

La data de 02 septembrie 2020, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos l-au depistat și reținut pe un bărbat de 35 de ani din comuna Galda de Jos, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Alba.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de trei ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital Un bărbat de 53 de ani din județul Alba a accidentat o femeie de 63 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată la spital, însă nu a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea