Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Galda de Jos cercetat pentru furt – A sustras o damigeană cu vin din pivnița unui consătean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat autorul furtului comis în noaptea de 06/07.06.2017 dintr-o locuinţă din comuna Galda de Jos. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.  

La data de 10 iunie 2017, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din beciul unei locuinţe din comuna Galda de Jos.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 14 iunie a.c., fost identificat autorul furtului, acesta fiind un bărbat, T.A., de 48 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea de 06/07.06.2017, T.A. a sustras din beciul locuinței persoanei vătămate, prin forțarea ușii de acces, o damigeană cu vin în valoare de 100 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, iar faţă de T.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea