Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Cugir, REȚINUT de către polițiști, după ce a condus fără permis. A încercar să scape susținând că i-a fost furat autoturismul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Cugir, REȚINUT de către polițiști, după ce a condus fără permis. A încercar să scape susținând că i-a fost furat autoturismul

Un bărbat din Cugir a fost reținut de polițiști pentru conducere fără permis și inducerea în eroare a organelor judiciare. Ar fi condus fără permis, iar pentru a scăpa de răspundere a reclamat că i-a fost furat autoturismul.

La data de 27 ianuarie 2022, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru conducere fără permis și inducerea în eroare a organelor judiciare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 25 ianuarie 2022, în timp ce conducea un autoturism la care avea atașată o remorcă încărcată cu lemne, a ignorat semnalele acustice și luminoase ale echipajului de poliție și și-a continuat deplasarea, pe un câmp.

Polițiștii au găsit autoturismul abandonat și l-au indisponibilizat, împreună cu remorca încărcată cu lemne.

Ulterior, pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a sunat la 112 și a reclamat faptul că, anterior, i-a fost sustras autoturismul.

În urma probatoriului administrat, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

În plus, polițiștii i-au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.900 de lei, pentru lipsa asigurării de răspundere civilă a autoturismului și remorcii, lipsa inspecției tehnice periodice și pentru că nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru cei doi metri cubi de material lemnos transportat. Acesta din urmă a fost confiscat și predat în custodia unui ocol silvic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea