Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din comuna Ighiu, REȚINUT după ce și-a agresat tatăl și l-ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din comuna Ighiu, REȚINUT după ce și-a agresat tatăl și l-ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului

Un bărbat din comuna Ighiu a fost reținut după ce și-a agresat tatăl. Va fi prezentat în fața magistraților, iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările săvârșirii faptei.

 La data de 8 decembrie 2019, în jurul orei 09,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Ighiu un bărbat a fost agresat de către fiul său.

Din primele cercetări a rezultat că între bărbatul de 57 de ani și fiul său, în vârstă de 29 de ani, ar fi avut loc o discuție contradictorie, împrejurare în care tatăl ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea