Bărbat din comuna Ighiu, REȚINUT după ce și-a agresat tatăl și l-ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului

Bărbat din comuna Ighiu, REȚINUT după ce și-a agresat tatăl și l-ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului

Un bărbat din comuna Ighiu a fost reținut după ce și-a agresat tatăl. Va fi prezentat în fața magistraților, iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările săvârșirii faptei.

 La data de 8 decembrie 2019, în jurul orei 09,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Ighiu un bărbat a fost agresat de către fiul său.

Din primele cercetări a rezultat că între bărbatul de 57 de ani și fiul său, în vârstă de 29 de ani, ar fi avut loc o discuție contradictorie, împrejurare în care tatăl ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...