Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Câmpeni, prins de polițiști la volanul unei autoutilitare fără a deține permis de conducere corespunzător

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Câmpeni s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiștii din Baia de Arieș conducând o autoutilitară fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Potrivit IPJ Alba, la data de 03.05.2016, în jurul orei 1100, poliţiştii rutieri din Baia de Arieş l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza comunei Lupşa, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

Faţă de şoferul autoutilitarei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permis necorespunzător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Vințu de Jos: Dotări noi pentru 24 de săli de clasă din cadrul Şcolii Gimnaziale „Iuliu Maniu”. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Vințu de Jos: Dotări noi pentru 24 de săli de clasă din cadrul Şcolii Gimnaziale „Iuliu Maniu”. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Vințu de Jos, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea a 24 de săli de clasă a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea