Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba înarmat cu o armă de vânătoare deținută ilegal, depistat de polițiști. Arma şi muniţia confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia unui control de rutină, o patrulă de siguranţă publică din zona Blajului a depistat în autoturismul unui cetăţean o armă de vânătoare deţinută în mod ilegal.

Potrivit IPJ Alba, “cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care deţinătorul  a ajuns în posesia armei.

În fapt, în noaptea de 10/11 martie 2015, în jurul orelor 01.50, patrula intercomunală formată din poliţişti ai Posturilor de poliţie Valea Lungă şi Cenade, în timp ce efectua activităţi de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Valea Lungă, au oprit un autoturism condus de R.V.D., de 22 de ani, din comuna Valea Lungă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, în autoturismul condus de tânăr a fost găsită o armă de vânătoare cu lunetă şi două cartuşe, calibrul 5,6 x 1,6 mm, care se pare că erau deţinute în mod ilegal.

Faţă de R.V.D. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 342 alin. 1 din Codul Penal.

Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate împreună cu poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba, pentru stabilirea împrejurărilor în care tânărul a intrat în posesia armei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea