Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Alba, arestat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un tânăr de 18 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 27 iulie 2016, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul LUPU REMUS, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În data de 28 iulie 2016, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că în data de 24.07.2016, în jurul orei 21,30, pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau în faţa unui magazin din satul Vingard, comuna Şpring, judeţul Alba, inculpatul Lupu Remus, în vârstă de 53 ani, i-a aplicat persoanei vătămate  A.N.R., în vârstă de 18 ani, o lovitură cu un corp tăietor-înţepător în zona abdomenului, cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în pericol şi au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea