Bărbat din Aiud, reținut după ce a distrus un aparat de jocuri de noroc din cauză că ar fi pierdut 300 de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat de 30 de ani care a tulburat liniştea publică din municipiu, a ameninţat persoane şi a distrus un aparat de jocuri mecanice, pentru că a pierdut o sumă de bani la jocuri de noroc. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 18.08.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.C.O., de 30 de ani, din municipiul Aiud, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”, ”tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „portul fără drept de obiecte periculoase” şi „ameninţare”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, la data de 07.08.2016, în timp ce se afla  într-un bar din Aiud, a distrus un aparat de jocuri de noroc din cauză că ar fi pierdut suma de 300 de lei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În aceasta împrejurări, bărbatul l-a ameninţat pe administratorul barului şi a efectuat acte de exhibiționism, atât în bar cât şi pe stradă.

Ulterior, în jurul orelor 22.00, M.C.O. s-a deplasat la un alt bar din Aiud unde, pentru că i-a fost refuzat accesul, a ameninţat cu acte de violenţă, folosindu-se de un cuţit.

După comiterea faptelor, bărbatul s-a sustras urmăririi penale, iar în cursul zilei de ieri, 18 august, a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Rădeşti.

Faţă de M.C.O a fost luată măsura reţinerii urmând ca în cursul zilei de azi, 19.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419