Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 58 de ani din comuna Săliștea, încătușat de polițiștii din Vințu de Jos și dus la secție. A fost prins de mai multe ori la volan fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 28 august 2017, în jurul orei 21.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce patrulau pe strada Principală din localitatea Săliştea Deal, comuna Săliştea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de P.T., un bărbat de 58 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat în circulaţie.

În timpul verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a avut un comportament violent, fiind necesară încătuşarea sa şi conducerea la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, unde poliţişti i-au întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi unde au constatat că bărbatul mai este cercetat, în alte două dosare penale, pentru conducere fără permis.

Faţă de acesta, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea