Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 42 de ani din Alba Iulia, prins de polițiști cu alcoolemie de 0,85 mg/l la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 23.50, poliţiştii Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, valoare rezultata în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor Nouă pietoni care traversau strada regulamentar au fost sancționați de polițiștii din Alba, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor. Citește și: Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea