Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat de 37 de ani, reținut de către polițiștii din Sebeș, după ce și-ar fi lovit un consătean în vârstă de 52 de ani, în zona capului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Săsciori, a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiștii din Sebeș, după ce l-ar fi lovit în zona capului, pe un consătean în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe un drum public al comunei.

Poliţiştii din Sebeș au reţinut un bărbat din comuna Săsciori, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresat pe un consătean.

La data de 29 mai 2021, poliţiştii din Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Săsciori, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 29 mai, în jurul orei 11,50, l-ar fi lovit, în zona capului, pe un consătean, de 52 de ani, în timp ce se aflau pe un drum public din comună. Victima a fost transportată la spital.

În cursul zilei de ieri, 30 mai 2021, agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș și urmează să fie cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea