Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 33 de ani din județul Alba, cercetat penal pentru deținere ilegală de articole pirotehnice. A fost depistat de polițiștii din Sibiu, în parcarea unui mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 19 decembrie, un bărbat de 33 de ani din județul Alba a fost depistat în parcarea Shopping City Șelimbăr, care deținea mai multe articole pirotehnice din categoria celor interzise deținerii și comercializării de către persoanele fizice neautorizate. Articolele i-au fost confiscate, iar cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu.

La data de 19 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică cu scopul depistării și aplicării măsurilor legale față de persoanele care dețin și comercializează fără drept articole pirotehnice.

Cu această ocazie, în jurul orei 13,30, în parcarea Shopping City Șelimbăr, polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Sibiu, și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Alba, care dețineau mai multe articole pirotehnice din categoria celor interzise deținerii și comercializării de către persoane fizice neautorizate.

În prezent, cei doi sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de articole pirotehnice.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării 11 articole pirotehnice, iar cercetările continuă la nivelul S.A.E.S.P. Sibiu.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea