Bărbat de 31 de ani, condamnat în Germania şi dat în urmărire la nivel naţional, a fost prins de poliţişti la Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Alba au depistat şi reținut un bărbat urmărit, la nivel naţional, care se sustrăgea executării unui mandat de arestare provizorie, emis de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia.

Luni, 24 septembrie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş, posesor al unui mandat de arestare provizorie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Bărbatul era dat în urmărire, la nivel naţional, fiindcă se sustrăgea executării mandatului de arestare provizorie, emis la data de 2 februarie 2018 de către Curtea de Apel Alba Iulia, pe o perioadă de 30 de zile, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania.

Anterior emiterii mandatului european de arestare, bărbatul fusese condamnat, de autorităţile din Germania, la 7 luni închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, acesta să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Facebook