Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat de 30 de ani din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A amenințat și a hărțuit o tânără de 19 ani din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 12 aprilie 2017, poliţiştii Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de un bărbat de 30 de ani din Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare şi hărțuire.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii constat că H.G., în perioada 30.03-10.04.2017,  în repetate rânduri, a amenințat cu acte de violență și a hărțuit  o tânără de 19 de ani din Alba Iulia, producându-i acesteia o stare de temere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Față de H.G. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 13.04.2017 să se propună Parchetului punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți în vederea luării măsurii arestării preventive a acestuia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea