Rămâi conectat

Actualitate

Bara Levente Hugo, manager al Supremia Grup premiat la Gala Forbes România

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gala „Forbes 500” si-a desemnat castigatorii, luni 31 octombrie 2011.

Evenimentul, la care au participat oameni de afaceri, bancheri, consultanti sau avocati de top care se regasesc in clasamentul „Forbes 500 Miliardari” s-a desfasurat in incinta Radisson Blu Hotel Bucuresti.

Echipa ”Forbes România” a premiat pe acei antreprenori care au dat dovadă si anul trecut, în plină criză, de viziune, dinamism, inovatie ori pe cei care si-au condus afacerile contra curentului. De asemenea, a fost premiat si unul din oamenii de afaceri care si-au făcut debutul în clasamentul Forbes anul acesta.

Premiul sectiunii „DINAMISM” a fost adjudecat de catre Bara Levente Hugo, general manager al companiei Supremia Grup.

La aceeasi sectiune au mai fost nominalizati:

 Constantin Toma – Anul trecut, afacerile lui Constantin Toma au crescut cu 35% fată de anul anterior. Antreprenorul (ocupă locul 114 în clasamentul celor mai bogati români) detine un holding industrial cu venituri de 200 de milioane de euro.

Dragos si Adrian Pavăl – Fratii Pavăl, proprietarii retelei de bricolaj Dedeman au reusit să-si dubleze afacerile în doi ani si jumătate. Compania celor doi antreprenori (locul 11 în ”Forbes 500 Miliardari”) se apropie de 400 de milioane de euro.

Bara Levente Hugo, a inaugurat în ianuarie 2011, la Alba Iulia cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei. Omul de afaceri (locul 324 în ”Forbes 500 Miliardari” cu o avere estimată la 13-14 milioane de euro) si-a propus ca până în 2015 să intre în top zece producători din Europa.

Compania Supremia Grup din Alba Iulia, infiintata in anul 2000 cu capital 100 % romanesc este lider al pietei de ingrediente alimentare din Romania si a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 24 milioane euro.

Alina Haragus, sef serviciu marketing Supremia Grup


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea