Rămâi conectat

Curier Județean

„Balul voluntarilor” la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru că anul 2011 este Anul European al Voluntariatului, Centrul Judeţean de Voluntariat Alba, organizează o serie de activităţi ce aduc in atenţie ideea de voluntariat, impactul pe care această mişcare îl poate avea pentru comunităţile locale şi pentru persoanele care se implică voluntar, precum şi dezvoltarea infrastructurii pentru voluntariat. Pentru a răsplăti activitatea tinerilor voluntari care s-au implicat în acţiunile desfăşurate până acum, dar şi pentru promovarea ideii de voluntariat în rândul tinerilor, Centrul Judeţean de Voluntariat Alba organizează în data de 11 februarie 2011, ora 17.00, la Restaurantul Terasa Viilor, „BALUL VOLUNTARILOR”.
După cum ne-a declarat părintele Florin Croitoru, directorul coordonator al Centrului de Misionariat din cadrul Arhiepiscopiei de Alba Iulia, Centrului Judeţean de Voluntariat Alba reprezintă un mecanism social care facilitează implicarea voluntară a tinerilor în comunitate prin identificarea şi punerea în legătură a nevoilor existente în comunitate cu disponibilul de abilităţi, cunoştinţe, energie şi entuziasm al membrilor comunităţii. „Viziunea acestui centru, afirmă părintele Croitoru, este aceea de a crea o comunitate de tineri – principalii agenţi ai schimbării sociale – care să se implice în rezolvarea problemelor comunităţii, oferindu-şi timpul, cunoştinţele, abilităţile şi entuziasmul, dezvoltându-se astfel personal şi pregătindu-se totodată pentru viaţă.” (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu Un tânăr de 22 de ani, din Alba, este suspectat de polițiștii din Sibiu că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. Citește și: ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea