Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

BACALAUREAT 2023: Astăzi începe sesiunea specială a examenului, proba la Limba și literatura maternă, pentru absolvenţii de liceu olimpici și sportivi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BACALAUREAT 2023: Astăzi începe sesiunea specială a examenului, proba la Limba și literatura maternă, pentru absolvenţii de liceu olimpici și sportivi

Luni, 15 mai 2023, începe sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale.

Citește și: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii precedenți

Prima probă, cea susținută astăzi, este cea la Limba şi literatura maternă, care va fi susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2023
Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, proba obligatorie a profilului este programată marţi, 16 mai, iar cea la alegere a profilului şi specializării, o zi mai târziu, miercuri.

Următorul examen la Bacalaureat, la Limba şi literatura română, va fi susţinut joi.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română va avea loc vineri, 19 mai, iar între 22 – 23 mai vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

În data de 24 mai se vor evalua competenţele digitale, iar elevilor din partea minorităţilor naţionale le vor fi evaluate, la 25 mai, competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Rezultatele se vor afișa în ziua de 26 mai şi tot atunci se vor putea depune contestaţiile.

Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor vor fi afişate la 29 mai.

Sursa: gandul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea