Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă: DOI candidați, ELIMINAȚI, din proba la alegere a profilului. Alți 69 de absolvenți nu s-au prezentat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă: DOI candidați, ELIMINAȚI, din proba la alegere a profilului. Alți 69 de absolvenți nu s-au prezentat

În cadrul probei la alegere a profilului, din cadrul sesiunii de toamnă a Balcaureatului 2021, în județul Alba, doi candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar alți 69 de candidați au fost absenți.

La proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2021), desfășurată astăzi, 18 august, în județul Alba au participat 237 de candidați din 306 înscriși.

Nu s-au prezentat 69 de candidați, în timp ce 2 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Mâine,19 august 2021, se va desfășura proba scrisă pentru limba și literatura maternă.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 31 august 2021 (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 12-18.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (1-3 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 3 septembrie 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea