Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba| Peste 700 de elevi sunt experimentaţi în utilizarea calculatorului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Bacalaureat Competente Digitale05Proba D a examenului de bacalaureat, evaluarea competenţelor digitale a fost susţinută până joi de 2.209 elevi în judeţul Alba, iar majoritatea au primit calificativul experimentat. Conform vicepreşedintelui Comisiei Judeţene de Bacalaureat 734 elevi au primit calificativul de utilizator experimentat, 586 elevi sunt utilizatori avansaţi, 612 sunt utilizatori medii, 269 au primit calificativul de utilizator începător, iar 8 elevi nu au primit certificat de competenţă digitală din cauza că nu aveau deloc cunoştinţe de utilizare a calculatorului.

La această probă nu au fost înregistrate probleme, toţi elevii care au fost prezenţi vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2013.

Cu toate că programul de desfăşurare a probei D în judeţul Alba este de luni până joi, elevii care nu s-au prezentat sunt aşteptaţi şi vineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea