Rămâi conectat

Actualitate

BACALAUREAT 2012: Peste 1.200 de candidați susțin astăzi proba scrisă la matematică sau istorie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematică sau istorie, examen la care sunt aşteptaţi în județul Alba peste 1.200 de candidați.

Proba scrisă de limba maternă (maghiară) s-a desfășurat ieri fără incidente. Doi elevi din cei 12 înscriși au fost absenți.

Ultima probă scrisă a sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului şi a specializării, va avea loc vineri, 31 august, afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor în 2 septembrie, soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie) și afişarea rezultatelor finale în data de 5 septembrie.

Numărul total de candidaţi din județul Alba care s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat în sesiunea august-septembrie este de 1.563.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea