Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

BACALAUREAT 2012: Peste 1.200 de candidați susțin astăzi proba scrisă la matematică sau istorie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, respectiv matematică sau istorie, examen la care sunt aşteptaţi în județul Alba peste 1.200 de candidați.

Proba scrisă de limba maternă (maghiară) s-a desfășurat ieri fără incidente. Doi elevi din cei 12 înscriși au fost absenți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ultima probă scrisă a sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului şi a specializării, va avea loc vineri, 31 august, afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor în 2 septembrie, soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie) și afişarea rezultatelor finale în data de 5 septembrie.

Numărul total de candidaţi din județul Alba care s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat în sesiunea august-septembrie este de 1.563.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea