Rămâi conectat

Actualitate

BAC 2012: Un elev eliminat și 126 absenți în județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numărul de candidați înscriși în județul Alba la prima probă a examenul de Bacalaureat din acest an este de 3.060. Potrivit inspectorului școlar Dan Cherecheș 126 de elevi au absentat.

A avut loc și un incident, un elev de la Liceul Teoretic ”Petru Maior” din Ocna Mureș a fost eliminat după ce a fost surprins de profesorii supraveghetori încercând să copieze de pe ciorna unui coleg.

Subiectele de astăzi au fost considerate accesibile de către elevi. Cei mai mulți au spus că deși nu se așteptau la subiectul cu poezie (eseul de la subiectul 3 care viza cunoşterea unei poezii de Mihai Eminescu).

Examenul continuă marţi cu proba la limba maghiară ce va fi susținută de aproximativ 100 de elevi, la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud,

Foto: Alexandra Mateș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea