Babiţchi – şef la comunicare în PDL, Pereş – purtător de cuvânt

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Democrat-liberalii din Alba şi-au desemnat oamenii care se vor ocupa de comunicare pe plan judeţean. Astfel, în şedinţa de joi a Biroului Permanent Judeţean, Mihai Babiţchi a fost desemnat coordonator al Departamentului de comunicare şi al biroului de presă, calitate în care se va ocupa, între altele, de organizarea conferinţelor de presă. Tot în şedinţa BPJ a PDL s-a stabilit că senatorul Alexandru Pereş va fi purtător de cuvânt al partidului. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

deliorga 23 septembrie 2011 at 20:53

Babitchi sef de comunicare???? Pe vremea cind era la PSD primea injuraturaturile PDL-istilor, era facut troaca de porci, injurat, criticat, ironizat
Acum este cel mai capabil din PDL:)
Vestea buna este ca atunci cind s-a ocupat de PSD, PSD-ul a pierdut alegerile.

HH 23 septembrie 2011 at 22:14

CUM AU AJUNS JAVRELE ORDINARE SA-I RECICLEZE PE PESEDISTI SI SA LE SPUNA LA PROSTI CA SUNT SI ” DE DREAPTA ” !

vigilante 23 septembrie 2011 at 22:19

Barcile se schimba in functie de interese.

a 24 septembrie 2011 at 2:37

Ce bine se potrivesc comentariile PNL-ului cu Potor, inca mai rau, penelistii n-au avut nici macar candidat de primar, l-au pus pe tradator in fata sa-i reprezinte, asa ca mai incet cu comentariile ca pute mai tare la voi in ograda. Babitchi nici macar nu-i in prima linie, organizeaza conferintele si face revista presei, dar iute mahalagii cu gura mare, aceeasi in fiecare zi la toate materialele. La ce va foloseste? Aceeasi oameni citesc, aceeasi oameni comenteaza, toti cu convingeri foarte bine definite fie de o parte, fie de alta.

Gogu 24 septembrie 2011 at 12:05

Lasa ca o aveti voi pe madam Nuti in prima linie, care dupa ce a fost folosita de Tariceanu a fost reciclata de Base si pusa capo di tutti si acum faceti toti sluj in fata ei….
Cat despre primarii racolati de voi ce sa mai vorbim….
Asa ca lasati-o mai incet.

jean 24 septembrie 2011 at 8:35

oare cîţi bani ia din afacerea asta ? ? a dat faliment Unitatea ? ? toţi aşa zişii noştrii politicieni sunt nişte traseişti ordinari care nu se gîndesc decît la buzunarele lor.în 89 la revoluţie ,am sperat că se schimbă ceva,dar văd că e tot mai rău ! lumea moare de foame şi n-are cu ce-şi plăti întreţinerea şi ei se bat pe ciolan ! am ajuns la 60 de ani fără un venit,fără pensie şi ei….ce fac? fug de la un partid la altul unde-i mai bine.SĂ VĂ FIE RUŞINE ! POLITICIENII DE DOI LEI

vigilante 24 septembrie 2011 at 10:52

Bursa locurilor de munca organizata ieri. Vad ca Unirea nu e la curent, bine ca e la curent ca s-a facut nu stiu ce colocviu fara importanta sau nu stiu care politician local l-a injurat pe altul. Citesc din presa centrala si locala (alta decat Unirea) despre evenimente mai importante decat mancatoriile politice locale. Fiti pe faza domnilor si prezentati evenimente care sa intereseze cititorii nu discursurile sforaitoare si platite ale unuia sau altuia. Evenimente aparute in alte publicatii apar abia a doua zi in Unirea.

vigilante 24 septembrie 2011 at 11:22

Asta stiam. A existat un articol care informa ca o sa existe aceasta bursa a PAEM. Ma refer la un articol reportaj de la bursa organizata ieri pentru a putea si cititorii sa afle cum e cu locurile de munca si implicit somajul care la noi a atins cote mari fata de alte judete. Cred ca e o problema de interes mai mare decat nu stiu ce declaratii politice. Alte ziare au publicat deja reportaje de la acest eveniment, mai important cred decat participarea unor politicieni locali la targul de gogosari si vinete din alba. E o opinie personala…nu fac eu politica editoriala a cotidianului Unirea.

mmmxxx 24 septembrie 2011 at 13:33

sa intelegem de aici ca Babitchi este seful lui Peres si Babitchi ii baga in gura cuvintele pe care Peres trebuie sa le spuna public.

Aurelian 24 septembrie 2011 at 13:41

Dupa acest escroc de Babinschii „plange Aiudul”, ca a facut toti militienii revolutionari, si la fel la facut revolutionar pe fiulsau, care in Dec. 1989, a luptat pentru a cadea Ceausescu „jucanduse cu puta in tarana”!

jiji 25 septembrie 2011 at 2:37

Babitchi a luat teapa la revolutie pt. ca i-au furat alti scaunul pe care se autoinstalase pt. ca conducea cu o mina de fier si nu mai putea nimeni sa fure cu el la judeteana de partid.
Poate ca nu le strica la PDL un dictator la departamentul de comunicare sa le mai bage pumnul in gura din cind in cind.

Comentariile sunt oprite