B.C.C.O. Alba Iulia lovește din nou! Grupare infracțională specializată în recuperări, răpiri şi şantaje, destructurată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

descinderi bccoPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională organizată specializată în infracţiuni cu violenţă, şantaj, cămătărie şi înşelăciuni. Opt suspecţi au fost conduşi la audieri.

Potrivit IPJ Alba, “poliţişti din cadrul B.C.C.O. Alba Iulia şi procurori  D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Alba, au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale organizate deosebit de violentă care a acţionat în principal pe raza judeţului Hunedoara, specializaţi în comiterea unor infracţiuni de şantaj asupra unor oameni de afaceri locali, cămătărie şi înşelăciune.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pentru destructurarea grupării, astăzi au fost efectuate şapte percheziţii, în  judeţul Hunedoara.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În urma cercetărilor a rezultat că liderul grupării, transmitea ordinele către un alt suspect din anturajul său, acesta asigurând punerea lor în executare. Astfel, au fost executate mai multe acte de violenţă la comandă, răpiri şi şantaje asupra unor persoane, cu scopul de a fi divulgate  adresele unde se află datornici de la care acesta avea de recuperat sume de bani sau pentru ca aceştia să-şi retragă memoriile şi plângerile formulate către diverse instituţii.

La sediul D.I.I.C.O.T. urmează a fi aduşi opt suspecţi, precum şi  alte 11 persoane în vederea audierilor.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de S.R.I. şi D.I.P.I.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136