Aviz favorabil pentru punerea în funcțiune a computerului – tomograf de la Spitalul din Cugir. Cadre de specialitate, instruite cu privire la utilizarea aparatului

computer-tomograf-copySăptămâna trecută, Spitalul Orășenesc Cugir a primit din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare avizul favorabil pentru punerea în funcțiune a aparatului computer – tomograf din dotarea Laboratorului de Imagistică al spitalului local.

În următoarele două săptămâni, firma distribuitoare a aparatului computer-tomograf va organiza o serie de instructaje cu personalul care va lucra efectiv cu acest aparat (Dr. Eugenia Loiș, Dr. Nicoleta Cîmpean, Tehnician Nicolae Belinschi, Tehnician Cristina Drăgan).

ELIT

 ,,În această perioadă, în cadrul colectivului medical al spitalului se vor desfășura consultări cu privire la stabilrea protocoalelor de bună practică medicală, protocoale care să stabilească indicațiile utilizării examenului computer – tomografic în funcție de tipurile de afecțiuni ale pacienților. De asemenea, vor fi stabilite tarifele examinarilor computer-tomografice în funcție de segmentele anatomice examinate, iar aceste tafife vor fi comunicate medicilor de familie si vor fi afișate pe site-ul spitalului”, ne-a declarat directorul medical al instituției de sănătate, dr. chirurg Terezia Boruah. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...