Avertizare prin RO ALERT pentru Alba Iulia și împrejurimi, în urma depășirii pragului de 3 cazuri active/1000 de locuitori. Purtarea măștii, OBLIGATORIE

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În data de 18 octombrie 2020 la nivelul județului Alba, cetățenii au fost informați pe telefon printr-un mesaj RO – Alert, cu privire la numărul ridicat de cazuri noi de COVID-19.

Mesajul a fost trimis cu scopul de a avertiza cetățenii, în legătură cu numărul crescut al incidenței, peste 3 cazuri active raportat la 1000 de locuitori. Mesajul a fost însoțit de principalele reguli de urmat pentru evitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

ELIT

,,Atenție! Pe raza localității dvs., nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, este unul ridicat, peste 3 cazuri/ 1.000 de locuitori. Iar pentru diminuarea riscului de infectare, PURTAREA MĂȘTII de protecție, acoperind nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, este OBLIGATORIE! Păstrați DISTANȚA șl evitați aglomerațiile! Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol! ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte regulile de protecție!. ISU ALBA” se arată scris în mesajul de avertizare trimis de către autorități.

Iulian URSALEȘ