Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare meteo: COD GALBEN și PORTOCALIU de ger, vânt puternic și vizibilitate redusă, în Alba și alte județe, până sâmbătă seara, la ora 21.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii au emis vineri, 12 februarie 2021, o avertizare cod galben și portocaliu de intensificări susținute ale vântului, temporar viscol și vizibilitate redusă în județul Alba și în alte județe din țară.

Codul galben se va manifesta în intervalul 12 februarie, ora 12.00, până în 13 februarie, ora 21.00, unde vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, amplificând senzația de frig, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h, iar pe alocuri în Moldova, Oltenia și Transilvania peste 70…75 km/h. Mai ales la munte, temporar, zăpada va fi spulberată.

În Carpații Meridionali, de Curbură, în cea mai mare parte a Moldovei și în sud-estul Transilvanieivântul va avea intensificări și va amplifica senzația de frig, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h, iar pe crestele montane va depăși 90…100 km/h și va spulbera zăpada.

Codul portocaliu se va manifesta în 12 februarie, ora 12.00, până la 23.00 în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1500 m vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 110…130 km/h, zăpada va fi puternic spulberată și vizibilitatea redusă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea