Avertizare ANM: COD GALBEN de intensificări ale vântului, descărcări electrice, vijelii și grindină în județul Alba și mai multe județe din țară

Paul Voicu - Primar 2020
Avertizare ANM: COD GALBEN de intensificări ale vântului, descărcări electrice, vijelii și grindină în județul Alba și mai multe județe din țară

Vremea se înrăutățește în dupa-miaza acestei zile de miercuri, 26 februarie, astfel că meteorologii de la ANM au emis o atenţionare Cod Galben pentru mai multe județe din țară, printre care și județul nostru, valabil până pe seară, la ora 20.

Potrivit ANM, În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Hunedoara și Alba, în după-amiaza și seara zilei de miercuri, 26 februarie, vântul va avea intensificări, cu viteze cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h.

ELIT

Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20…25 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse și în restul Transilvaniei, mai ales în noaptea de miecuri spre joi (26/27 februarie).

Mihail David - 2020

De asemenea, începând cu ora 14 a zilei de astăzi și până în seara zilei de joi, 27 februarie, la ora 21, în intervalul menționat vântul va avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze de 70…110 km/h.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Din noaptea de miercuri spre joi (26/27 februarie) treptat vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ și local va fi viscol.

Ninsori, temporar viscolite, vor fi și pe parcursul zilei de vineri, 28 februarie și în prima parte a nopții de vineri spre sâmbătă (28/29 februarie).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...