Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Avertismentul unui aiudean, după ce și soția sa s-a infectat cu coronavirus: „Acest virus nu glumește, nu se joacă și nu e prietenul nimănui!“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre pacienții Centrului de Dializă din Alba Iulia, care se află pe lista persoanelor diagnosticate recent cu coronavirus, infectându-se chiar din respectivul focar, a mărturisit că și soția sa a luat virusului. Aiudeanul a postat un mesaj, pe pagina sa de socializare, în care atrage atenția asupra acestui virus nemilos.

„Pentru cei care încă mai iau în derâdere tot ceea ce se întâmplă, vă spun, cu mâna pe inimă, că nu e o joacă!”, a subliniat acesta.

Bărbatul necesita dializă de trei ori pe săptămâna și mergea la centrul din cartierul Bărăbanț pentru tratement. Din păcate, din cauza ignorării avertismentelor pe care cadrele de acolo le-au primit, încă de la începutul izbucnirii epidemiei, aiudeanul a ajuns să fie infectat cu coronavirus. La fel și soția sa, care este internată într-un spital diferit față de acesta.

„Acest virus nu glumește, nu se joacă și nu e prietenul nimănui! Protejați-vă, folosiți mască și mănuși! NU E O GLUMĂ!”, a menționat bărbatul în postarea sa.

Una dintre pasiunile lui Lucian era beletristica, acesta scriind și postând pe pagina sa de Facebook bucăți dintr-un romaninitulat „Aneta”.

Din nefericire, la aflarea teribilei vești legate de confirmarea infectării cu nemilosul virus, Lucian a anunțat, cu tristețe, că episodul 47 pe care l-a postat, alături de teribila veste, s-ar putea să fie ultimul din seria sa.

„Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila…”, menționase bărbatul, în debutul săptămânii, după ce a aflat că a fost infectat cu COVID.

Lucian se numără printre cele zece persoane diagnosticate, infectați în focarul de la centrul de dialiază. Acesta a menționat că reprezentanții insitutituției nici măcar nu s-au interesat de starea sa de sănătate.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea