Rămâi conectat

Curier Județean

Avertismentul unui aiudean, după ce și soția sa s-a infectat cu coronavirus: „Acest virus nu glumește, nu se joacă și nu e prietenul nimănui!“

Publicat

în

Unul dintre pacienții Centrului de Dializă din Alba Iulia, care se află pe lista persoanelor diagnosticate recent cu coronavirus, infectându-se chiar din respectivul focar, a mărturisit că și soția sa a luat virusului. Aiudeanul a postat un mesaj, pe pagina sa de socializare, în care atrage atenția asupra acestui virus nemilos.

„Pentru cei care încă mai iau în derâdere tot ceea ce se întâmplă, vă spun, cu mâna pe inimă, că nu e o joacă!”, a subliniat acesta.

Bărbatul necesita dializă de trei ori pe săptămâna și mergea la centrul din cartierul Bărăbanț pentru tratement. Din păcate, din cauza ignorării avertismentelor pe care cadrele de acolo le-au primit, încă de la începutul izbucnirii epidemiei, aiudeanul a ajuns să fie infectat cu coronavirus. La fel și soția sa, care este internată într-un spital diferit față de acesta.

Electrica Furnizare Discount

„Acest virus nu glumește, nu se joacă și nu e prietenul nimănui! Protejați-vă, folosiți mască și mănuși! NU E O GLUMĂ!”, a menționat bărbatul în postarea sa.

Una dintre pasiunile lui Lucian era beletristica, acesta scriind și postând pe pagina sa de Facebook bucăți dintr-un romaninitulat „Aneta”.

Din nefericire, la aflarea teribilei vești legate de confirmarea infectării cu nemilosul virus, Lucian a anunțat, cu tristețe, că episodul 47 pe care l-a postat, alături de teribila veste, s-ar putea să fie ultimul din seria sa.

„Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila…”, menționase bărbatul, în debutul săptămânii, după ce a aflat că a fost infectat cu COVID.

Lucian se numără printre cele zece persoane diagnosticate, infectați în focarul de la centrul de dialiază. Acesta a menționat că reprezentanții insitutituției nici măcar nu s-au interesat de starea sa de sănătate.

Sursă foto: Arhivă

Publicitate

Curier Județean

DSP ALBA: Bilanțul campaniei de vaccinare la nivelul județului pentru vineri, 22 octombrie 2021

Publicat

în

DSP ALBA: Bilanțul campaniei de vaccinare la nivelul județului pentru vineri, 22 octombrie 2021

Un număr de 2392 de persoane din județul Alba s-au vaccinat în cursul zilei de vineri, 22 octombrie, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Direcția de Sănătate Publică Alba.

Potrivit datelor transmise de DSP Alba un număr ridicat de persoane, din total celor ce au ales să se imunizeze în cursul zilei de ieri au beneficiat de prima doză a vaccinului sau de vaccinul Johnson & Johnson.

Electrica Furnizare Discount

Situația campaniei de imunizare în data de 22.10.2021 la nivelul județului Alba

Localitate / doza 1 / doza 2 /doza 3 / Johnson&Johnson / TOTAL

Alba Iulia 414 70 265 191 940

Blaj 102 14 57 60 233

Aiud 128 23 74 102 327

Sebeș 133 24 53 125 335

Cugir 56 19 27 45 147

Câmpeni 92 9 28 39 168

Ocna Mureș 56 5 23 10 94

Teius 28 6 25 10 69

Zlatna 16 2 11 5 34

Ighiu 14 0 6 – 20

RURAL (medici de familie)
25 25

TOTAL 1039 172 569 612 2392

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Aiudenii nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale: Ce măsuri anunță primăria

Publicat

în

Aiudenii nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale: Ce măsuri anunță primăria

Mai mulți cetățeni din municipiul Aiud au semnalat neregului în ceea ce privește colectarea deșeurilor vegetale de pe unele străzi din oraș.

Doleanțele au ajuns la urechile autorităților, care spun că în cursul săptămânii viitoare va avea loc o întâlnire cu operatorul, pentru a rezolva problema.

„Suntem nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale. De câteva zile primim mesaje de la cetățeni care ne semnalează deficiențe în colectarea acestora. Săptămâna viitoare ne vom întâlni cu operatorul pentru a remedia problema”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Curier Județean

”Carnavalul Toamnei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” Alba Iulia. Micuții s-au îmbrăcat în costume și au jucat jocuri

Publicat

în

”Carnavalul Toamnei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” Alba Iulia. Micuții s-au îmbrăcat în costume și au jucat jocuri

Preșcolarii grupei mari, grupa ”Iepurașilor”, sub îndrumarea doamnelor educatoare Baying Iulia și Potopea Denisa, au sărbătorit încheierea Proiectului Tematic ”Simfonia Toamnei” printr-un Carnaval.

Preșcolarii, au ales să îmbrace fiecare costumul preferat: de zâne, prinți și prințese, eroi, iepurași, fluturași și alte personaje de poveste. Ziua a fost plină de activități distractive, jocuri alese și îndrăgite de cei mici.

Electrica Furnizare Discount

Prin toate activităţile desfăşurate la grupă, în perioada derulării Proiectului Tematic, copiilor li s-a oferit posibilitatea de a-şi completa cunoştinţele pe care le aveau, dar şi de a-şi satisface curiozitatea cu informaţii despre lucruri neştiute.

Toamna este anotimpul roadelor bogate, a recoltei, a veseliei, a harniciei si a pregatirilor pentru iarna, iar preșcolarii din grupa ”Iepurașilor” au sărbătorit acest anotimp, în cel mai plăcut mod, cu veselie și bucurie!

Doamna director, prof. Seician Maria, transmite felicitări cadrelor didactice și mulțumiri părinților pentru implicare și colaborare.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare