Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aventurile penale ale unui tânăr din Alba Iulia, care a furat trei maşini şi a vrut să sustragă încă trei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din municipiul Alba Iulia a fost reținut de către poliţişti și este cercetat pentru mai mute fapte de tentativă de furt şi furt de autoturisme. În decursul a zece zile, acesta ar fi furat, din Alba Iulia, trei autoturisme şi ar fi încercat să fure alte trei.

Potriivt IPJ Alba, la data de 13 iunie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un minor de 17 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârşirea unui număr total de şase fapte de tentativă de furt şi furt de autoturisme, toate comise pe timp de noapte, pe raza municipiului Alba Iulia.

În sarcina minorului s-a reţinut faptul că în nopţile de 25/26, 30/31 mai şi 03/04 iunie, minorul ar fi sustras trei autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Alba Iulia, iar în nopţile de 24/25, 29/30 şi 30/31 mai, prin scurtcircuitarea firelor instalaţiilor electrice, ar fi încercat să pornească alte trei autoturisme parcate.

Poliţiştii au stabilit că, la comiterea furtului din noaptea de 30/31 mai, tânărul a fost însoţit de un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Alba Iulia. Două dintre autoturismele sustrase au fost găsite abandonate, pe raza municipiului Alba Iulia, iar în legătură cu cel de-al treilea, un autoturism în valoare de 7.200 de lei, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat cu el.

Pentru probarea activităţii infracţionale a celor doi tineri, în dimineaţa zilei de 13 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare (două la domiciliile tinerilor şi una la domiciliul unei rude).

În cursul zilei de azi, 14 iunie, minorul reţinut va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea