Rămâi conectat

Curier Județean

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: Un ofițer și 12 subofițeri, promovați cu prilejul Zilei Naționale a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: Un ofițer și 12 subofițeri, promovați cu prilejul Zilei Naționale a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 ofiţer şi 12 subofiţeri jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen, pentru rezultatele foarte bune obținute în activitatea profesională.

Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, și a fost condusă de domnul Inspectorul şef, locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls și determinare pentru viitor. Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea