Rămâi conectat

Actualitate

Avansări în grad la IPJ Alba: 10 polițiști înaintați în grad înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 10 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cursul zilei de azi, 29 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la IPJ Alba, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 10 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2017, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne au fost înaintaţi în gradul de comisar de poliţie subcomisar de poliţie Andron Sebastian Radu, ofiţer specialist în cadrul Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase, subcomisar de poliţie Păcurar Mihai Costan, împuternicit şef al Poliţiei Municipiului Aiud şi subcomisar de poliţie Ciugudean Adriana Georgeta din cadrul Biroului Juridic.

De asemenea, subinspector Balea Maria Luminiţa, împuternicită şefă a Secţiei 9 de Poliţie Rurală Cîmpeni şi subinspector de poliţie Tămaş Diana Maria, din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost înaintate în gradul de inspector de poliţie.

Prin Dispoziţia şefului inspectoratului, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2017, au fost înaintaţi în gradul profesional următor agent şef adjunct de poliţie Bompa Mihai din cadrul Serviciul Cazier Judiciar Evidenţă Operativă, agent şef adjunct Bora Daniel Nicolae, şeful Postului de Poliţie Ciugud, agent şef adjunct de poliţie Furdui Cosmin Romulus din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Oraşului Cîmpeni, agent şef adjunct de poliţie Macarie Vasile Cristian din cadrul Serviciului Logistic şi agent principal de poliţie Vaida Sergiu Petru din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 10 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

[nggallery id=4947]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea