Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Autoutilitare noi în valoare de peste 26 de milioane de lei, pentru întreţinerea drumurilor. 214 autoutilitare achiziţionate de Compania de drumuri

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până la finele anului, Direcţia Mecanizare a CNAIR urmează să mai recepţioneze 125 de autoutilitare speciale mixte cu tracţiune 4X2, în valoare de aproximativ 12,7 milioane lei, fără TVA.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a cumpărat 214 autoutilitare noi, din care 100 dotate cu tracţiune 4×4, destinate întreţinerii drumurilor, valoarea totală a achiziţiei fiind de aproximativ 26,4 milioane de lei fără TVA.

Noile autoutilitare, care sunt destinate direcţiilor regionale ale CNAIR, vor permite creşterea mobilităţii spre zonele unde sunt necesare intervenţii, vor reduce timpii de deplasare şi vor scădea costurile de transport, ca urmare a consumului redus de carburant.

Potrivit CNAIR, la încheierea achiziţiei acestui nou lot de autoutilitare, Regionalele CNAIR vor avea în dotare 339 de autovehicule noi, astfel încât să poată acoperi necesarul tuturor Districtelor şi Centrelor de Întreţinere şi Coordonare, care gestionează reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Achiziţia se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 de Direcţia Mecanizare şi prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de maşini şi utilaje specifice lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a drumurilor. Planul presupune achiziţionarea anuală şi etapizată a mai mult de 1.000 de maşini şi utilaje, până la această dată fiind cumpărate peste 750 dintre acestea.

Sursa: AGERPRES


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea