Rămâi conectat

Sport

„Aurarii” aşteaptă restanţele financiare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

CS Zlatna iernează pe poziţia a 9-a în ierarhia Seriei a 6-a din Liga a III-a, cu 19 puncte şi n-a pierdut nici un joc în tur pe Ampoi, cu excepţia acelui meci controversat cu CSM Braşov (2-1 pe teren, „întors” apoi la „masa verde” la 0-3). Deşi au acumulat un minus 5 la „adevăr”, ţinând cont de parcursul pozitiv din prima parte a campionatului echipierii „aurarilor” aşteaptă ca în această săptămână să-şi încaseze cele două salarii restante. „Primarul Silviu Ponoran a promis că face rost de bani. Avem nevoie de linişte financiară pentru a continua pe acest drum. Dacă se rezolvă problemele nu mă găndesc la plecare, în caz contrar o să apară nemulţumiri şi memorii din partea jucătorilor”, a spus antrenorul Mihai Dăscălescu.
Dacă V. Avram şi O. Bucur se vor prezenta la reunirea prim-divizionarei Astra Ploieşti, iar fundaşul junior Alexandru Man este în atenţia Universităţii Craiova, divizionara terţă a renunţat deja la serviciile portarului Toderaş şi ale mijlocaşului Şorca (ce şi-a primit actele după victoria cu FC Zalău, în ultima rundă a turului). Zlătnenii şi-au fixat pe 17 ianuarie 2011 data reluării pregătirilor şi ţintesc întărirea efectivului prin aducerea unui goalkeeper şi a unui apărător central, pe lista de achiziţii aflându-se şi atacantul Dumitraş (Arieşul Apuseni Baia de Arieş). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ultimele dispute ale anului în eșalonul terț: Metalurgistul, confruntare cu liderul, derby “de Alba” la Galda, CSU Alba Iulia, test cu ACS Tg. Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

În weekend sunt programate ultimele jocuri ale anului în Liga 3, cu teste dificile pentru conjudețene, plecând de la deplasarea “roș-albaștrilor” în fieful liderului, derby-ul “de Alba” de la Galda de Jos și până la disputa încinsă de pe “Cetate”.

*Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 33 de puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 6, 20 de puncte), vineri, 1 decembrie, ora 14.00 (în tur, 1-1).

Prima clasată, cu 7 victorii consecutive, va ierna în fruntea clasamentului Seriei 9 indiferent de rezultat. Cugirenii au reușit să treacă, la limită, de “lanterna roșie”, succes necesar după 3 eșecuri succesive, și încă sunt în cursa pentru primele 4 poziții.

Va absenta Vitinha – suspendat, iar ultima reprezentație internă a trupei lui Adrian Falub se va disputa pe suprafață sintetică, de Ziua Națională a României.

*Industria Galda (locul 9, 9 puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 7-a, 19 puncte), sâmbătă, 2 decembrie, ora 14.00 (în tur, 1-1).

Sunt ambiții în duelul dintre formațiile din Alba rănite în orgoliu după ultimele rezultate. Amfitrionii nu au câștigat în acest sezon în fața fanilor și au înregistrat 3 insuccese la rând.

“Alb-negrii” suferă în urma eșecului “cu cântec” (grave erori de arbitraj) contra Gloriei Bistrița și au șanse reduse să mai acceadă în play-off, aflându-se la 5 “lungimi” de locul 4, când mai sunt 12 puncte puse-n joc (4 întâlniri). Vor absenta, din diverse motive (suspendări, accidentări), Căt. Suciu, Potopea, Frențiu, Puha, respectiv M. Boldea, T. Suciu și Bârdea.

*CSU Alba Iulia (locul 3, 24 de puncte) – ACS Tg. Mureș (locul 4, 20 de puncte), sâmbătă, 2 decembrie, ora 14.00, pe “Cetate” (în tur, 1-0).

Duel cu miză pe arena albaiuliană, în condițiile în care sunt 4 puncte între cele două formații. Studenții au ratat la Mediaș un examen important în economia sezonului și au parte de o confruntare cu o grupare care a renăscut de la instalarea antrenorului Flavius Sabău. ACS Tg. Mureș are o perioadă excelentă, cu 5 partide succesive adjudecate, o ascensiune în ierarhie și presiune pe pozițiile de play-off, fiind cea mai în formă formație din Seria 9, după Gloria Bistrița.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare