Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Augustin Drăguţ a contestat ordinul de demitere din funcţie la Prefectura Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul demis al oraşului Ocna Mureş, Augustin Drăguţ, a depus luni dimineaţa la Prefectura Alba o contestaţie la decizia de suspendare din funcţie, semnată de fostul prefect Ştefan Bardan, a declarat actualul prefect Dan Simedru. „S-au depus şi alte documente la dosar. Mie îmi pare rău pentru că, dacă aceste documente ar fi fost depuse iniţial la dosar, sunt convins că prefectul Bardan nu ar mai fi semnat ordinul de demitere a primarului Drăguţ. În acest caz, înainte de luarea deciziei, primarul Drăguţ nici măcar nu a fost audiat. MAI poate revoca acest ordin dacă este considerat ilegal. Instanţa de judecată va suspenda efectiv aplicarea ordinului. Contestaţia a fost depusă abia azi (n.r. luni, 21 mai 2012) pentru că decizia de demitere a fost expediată prin poştă şi a durat ceva mai mult până a intrat în posesia primarului”, a spus prefectul Simedru.
La insistenţele presei, Dan Simedru a furnizat şi numele celorlalţi primari-candidaţi din judeţul Alba, aflaţi în aceeaşi situaţie cu primarul Drăguţ, dar care nu au fost înlăturaţi din funcţie: Sohodol, Poşaga, Şpring, Doştat, Mihalţ. Prefectul Simedru a precizat că, în urma solicitărilor trimise în teritoriu, doar de la Şpring i s-a răspuns, dar incomplet, cu privire la statutul primarilor migratori politici, candidaţi acum pe listele altor partide.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea