Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

AUDIO: echipa Performanţa Ighiu are Imn Oficial! Din retur, pe „Cetate” se va auzi „Performanţa ştie să joace/ Performanţa nouă ne place…”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, echipa pretendentă la promovare în Liga a 2-a are Imn Oficial, divizionara terţă intrând astfel din retur în rândul formaţiilor care se respectă.Performanta Ighiu promovare in Liga a 3-a 6

Performanţa ştie să joace/ Performanţa nouă ne place/ Performanţa câştigă din nou/ Performanţa dă gol după gol”, este refrenului Imnului formaţiei ighiene, cu un plăcut joc de cuvinte între numele echipei şi performanţa sportivă.

Melodia, cu o linie melodică atractivă, înseamnă un deziderat rezolvat în această perioadă de oficialii nou-promovatei în eşalonul terţ, iar în scurt timp va fi elaborat şi un clip care să însoţească Imnul Performanţei Ighiu

Din retur, la meciurile de pe „Cetate” va putea fi audiată melodia respectivă, iar golurile marcate de Romică David şi Szabolcs Szekely vor fi însoţite de cântecul în cauză. „Echipa noastră avea nevoie de Imn. Este un pas înainte în privinţa organizării clubului, un semn de respect pentru fanii noştri şi o dorinţă mai vechea de-a noastră pe care am pus-o în practică acum. Vreau să fie un îndemn mobilizator pentru toţi din jurul echipei, suporteri, fotbalişti, să fie un port stindard pentru Ighiu„, a precizat Adorian Himcinschi.

În cele ce urmează vă invităm să ascultaţi Imnul Performanţei Ighiu, în format MP3:

Din Alba, Unirea Alba Iulia („Hai Unirea, tu eşti iubirea”), Industria Galda de Jos („Industria-i echipă bună”), Viitorul Sântimbru (va fi lansat în această săptămână) şi CS Ocna Mureş sunt formaţiile ce beneficiază de un imn oficial, care răsună pe stadioanele din judeţ.

 

Versurile sunt sugestive: „Performanţa Ighiu, cei mai buni pe care-i ştiu/ Orice meci e o victorie/ Performanţa Ighiu, cei mai buni pe care-i ştiu/ Ei sunt cei ce ne aduc glorie”

Refren: „Performanţa ştie să joace/ Performanţa nouă ne place/ Performanţa câştigă din nou/ Performanţa dă gol după gol”

Piesa dedicată formaţiei ce reprezintă comuna ighiană a fost compusă de Tudor Marciu (31 de ani), ajutat de Sergiu Ghişoiu, în studioul „Moving Records” din Alba Iulia, solist fiind Robert Gavilas, de la trupa The Puzzles din Alba Iulia, înfiinţată  în anul 2011.

Au mai contribuit Iulian Muntean şi Bogdan Lazăr – baking vocals, Mădălina Raţiu – text. „Nu sunt microbist, chiar nu sunt atras de fotbalul din România. Am fost solicitat să compun o melodie sugestivă pentru Performanţa şi cred că Imnul va avea impact în rândul suporterilor. Am lucrat în jur de două săptămâni, ne-am gândit să fie o melodie cât mai simplă, care să-l atragă imediat pe suporter”, a declarat Tudor Marciu.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea