Au vândut scule electrice contrafăcute, sub numele unor mărci cunoscute, în parcarea unui magazin din Sebeș. Doi bărbați, CERCETAȚI penal de autorități

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Sebeș au indisponibilizat mai multe scule electrice despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute. Doi bărbați încercau să le vândă în parcarea unui centru comercial din municipiu. Aceștia sunt cercetați penal.

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 13.30, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-au depistat pe doi bărbați de 43 și 37 de ani, din Sebeș, respectiv comuna Șpring, în timp ce ofereau spre vânzare, în parcarea unui centru comercial din Sebeș, 4 scule electrice autofiletente, care purtau însemnele unor mărci cunoscute.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Întrucât există suspiciunea că acestea ar fi contrafăcute, polițiștii au luat măsura indisponibilizării lor și continuă cercetările, față de ce doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sursa foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419