Rămâi conectat

Curier Județean

Au vândut scule electrice contrafăcute, sub numele unor mărci cunoscute, în parcarea unui magazin din Sebeș. Doi bărbați, CERCETAȚI penal de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Sebeș au indisponibilizat mai multe scule electrice despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute. Doi bărbați încercau să le vândă în parcarea unui centru comercial din municipiu. Aceștia sunt cercetați penal.

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 13.30, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-au depistat pe doi bărbați de 43 și 37 de ani, din Sebeș, respectiv comuna Șpring, în timp ce ofereau spre vânzare, în parcarea unui centru comercial din Sebeș, 4 scule electrice autofiletente, care purtau însemnele unor mărci cunoscute.

Întrucât există suspiciunea că acestea ar fi contrafăcute, polițiștii au luat măsura indisponibilizării lor și continuă cercetările, față de ce doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

Sursa foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea