Rămâi conectat

Curier Județean

Au pus în pericol siguranța în trafic: Un bărbat beat și altul fără permis, depistați de polițiștii din Alba

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Au pus în pericol siguranța în trafic: Un bărbat beat și altul fără permis, depistați de polițiștii din Alba

La data de 21 martie 2023, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 54 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Cricău, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 martie 2023, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Jidvei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cu ocazia verificatorilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau atribuite unui alt autovehicul.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea