Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au încercat să înșele o vârstnică de 75 de ani cu electrocasnice în valoare de 9.000 de lei. Doi bărbați, cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au încercat să înșele o vârstnică de 75 de ani cu electrocasnice în valoare de 9.000 de lei. Doi bărbați, cercetați de polițiști

Doi bărbaţi din judeţul Bihor sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba Iulia după ce ar fi încercat să înşele o vârstnică spunându-i că îi oferă electrocasnice în valoare de 9.000 de lei, dar pentru a intra în posesia lor trebuie să plătească suma de 900 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi bărbaţi, de 25 şi 50 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, care persoane bănuite de săvârşirea unei fapte de tentativă de înşelăciune în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 24 august 2019.

Se pare că, în 24 august 2019, cei doi ar fi abordat-o, pe stradă, pe o femeie de 75 de ani, din Alba Iulia şi i-ar fi spus că ei ajută persoane vârstnice şi că îi oferă electrocasnice în valoare de 9.000 de lei, dar au condiţionat intrarea în posesia acestor bunuri de achitarea sumei de 900 de lei.

Femeia ar fi fost de acord cu propunerea făcută şi, în timp ce se îndrepta spre locuinţa ei, împreună cu unul dintre bărbaţi, a întâlnit o cunoştinţă căreia i-a spus despre propunerea avantajoasă şi care, neîncrezătoare în această posibilitate, s-a oferit să o însoţească pe femeie.

În aceste condiţii bărbatul a renunţat la rezoluţia infracţională şi a fugit la autoturismul în care era aşteptat de celălalt bărbat, iar împreună au demarat spre municipiul Sebeş. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea