Au furat peste 4 tone de bunuri din aliaj metalic de la o firmă din Cugir: Doi cugireni, cu antecedente penale, au fost reținuți pentru 24 de ore

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Cugir au identificat și reținut doi bărbați din Cugir care sunt bănuiți de furt. Aceștia ar fi pătruns în perimetrul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras, în mod repetat, bunuri din aliaj metalic în cantitate de 4,5 tone. Cei doi vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 03 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi bărbați, de 32 și 33 de ani, din Cugir, care sunt bănuiți de săvârșirea unui furt dintr-o societate comercială din oraș.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 15 – 18 mai 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în perimetrul unei societăți comerciale, iar dintr-o magazie ar fi sustras, în mod repetat, bunuri din aliaj metalic în cantitate de 4,5 tone, pe care ulterior le-au valorificat la o firmă de colectare fier vechi. Prejudiciul estimat de reprezentanții societății a fost în valoare de 9.423 de lei.

Cei doi bărbați sunt cunoscuți cu antecedente penale și au fost condamnați pentru fapte similare.

În cursul zilei de azi, 04 iunie, reținuții urmează să fie prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419