Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Au dăruit pentru semenii lor aflaţi în suferinţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Din dorinţa de a crea un mediu de confort şi civilizaţie cât mai bun pentru semenii lor aflaţi în suferinţă, mai mulţi cugireni au trecut la un gest pe cât de generos pe atât de inedit în cadrul unei unităţi de sănătate. Oameni cu suflet mare şi dare de mână, provenind în special din mediul local de afaceri, au cerut îngăduinţa conducerii Spitalului Cugir de a reabilita câte un salon în cadrul unităţii reuşind să schimbe radical înfăţişarea acestora. Prin eforturi proprii ei au zugrăvit interioarele camerelor, au înlocuit instalaţiile electrice şi sanitare, au schimbat geamurile şi uşile cu termopan la 9 saloane de la 3 secţii medicale. Numele acestor oameni de bine care merită stima şi recunoştinţa pacienţilor dar şi ale comunităţii locale sunt: Angela Chirilă, Viorica Ioncu, Liviu Bulbucan, Petre Oniga, Rodica Frâncu – la secţia Interne; Ovidiu Ene, Cornel Murg, Lucreţia Popa – la secţia Boli infecţioase şi Alexandru Popa – la secţia Chirurgie-Urgenţe.
Ne alăturăm şi noi celor care au dorit să le mulţumească, să-i felicite şi să le ureze pentru gestul lor de omenie multă sănătate şi bucurii iar exemplul lor să fie urmat şi de alţii. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 23 mai 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele O negativ și A negativ. ”Vă rugăm frumos să vă faceți timp și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea