Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Au câștigat un job la Spitalul Judeţean Alba! Rezultatele concursurilor pe posturile de asistenţi medicali şi infirmieri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judetean Alba02Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a finalizat procedura de recrutare de personal, respectiv pentru ocupare a opt posturi de asistent medical debutant şi a şapte posturi de infirmier debutant.

Pentru a asigura transparența concursurilor, sălile de examinare au fost supravegheate video.

Pentru cele opt posturi vacante de asistent debutant în cadrul la secţiilor de nefrologie, hematologie, UPU (2), chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ATI şi neonatologie au concurat 4o de candidați, iar examenul s-a desfășurat la sediul Școlii Postliceale Sanitare din Alba Iulia.

Vezi AICI rezultatele concursului pentru posturile de asistenti medicali

Pentru cele șapte posturi vacante de infirmier debutantîn cadrul secțiilor de recuperare neurologică, gastroenterologie, cardiologie, recuperare, chirurgie generală, UPU şi nefrologie au concurat 14 candidați.

Vezi AICI rezultate concursului pentru posturile de infirmieri debutanți

Urmează ca în zilele următoare să fie afișate și rezultatele concursurilor pentru ocuparea a trei posturi de îngrijitoare curăţenie, trei posturi de brancardieri și patru posturi de registrator medical.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea