// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Au ajuns prea târziu! O femeie de 38 de ani s-a sinucis la Ocoliş, cu puţin timp înainte să ajungă poliţiştii

În data de 25 iulie, 2012, ora 0.40,  poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, au fost sesizaţi telefonic prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe raza satului Lunca Largă din comuna Ocoliş, judeţul Alba, se află o femeie care are tendinţe de suicid.

La adresa indicată de către apelant, s-a deplasat echipa operativă de poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, care, din primele cercetări, a constatat faptul că, în lociunţă, se afla spânzurat de o grindă, cadavrul unei femei, M.M., de 38 de ani, din comuna Băişoara judeţul Cluj.

Trecându-se la examinarea sumară a corpului, poliţiştii au constatat că acesta nu prezinta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136