Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil.

Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. Atomic Blaj, formație pregătită de Andreea Ioana Beldian, a reușit rezultate notabile la competiția de sub Tâmpa, turneu care a avut la start 34 de echipe de minibaschet din Alba, Brașov, Sibiu și Vâlcea.

La feminin a fost LPS Alba Iulia, iar la masculin Atomic Blaj, care a obținut 3 victorii în cele 5 întâlniri disputate (adversari au fost Andu Galben Brașov, Perform Mediaș, Mini Hoops Brașov, Kids Tâmpa Brașov și Andu Sibiu Negru).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Înființarea secției de baschet și afilierea clubului nostru la F.R.de Baschet, împreună cu proiectul de regionalizare al federației de baschet, diversifică oferta locală privind practicarea unei ramuri sportive la nivelul zonei Blaj. Înscrierile sunt în continuare deschise la nivelul grupelor de babybaschet și minibaschet„, a transmis Dan Balu, fondator și președinte la Atomic Blaj.

Atomic Blaj, club afiliat la Federația Română de Baschet, are deja două grupe de copii care practică baschetul, sub îndrumarea unei foste baschetbaliste în Liga Națională, Andreea Ioana Beldian, produs al Liceului cu Program Sportiv (LPS) Alba Iulia. De altfel, în demersurile privind dezvoltarea secției de baschet a clubului, Atomic Blaj a încheiat un parteneriat cu LPS Alba Iulia, unul dintre obiectivele acordului fiind sprijinirea activității clubului blăjean în selecţia elevilor cu aptitudini în domeniul sportiv şi orientarea acestora spre sportul de performanţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea