Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atleți albaiulieni, la naționalele de marș pe distanță scurtă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 4 noiembrie, la București se dispută Campionatele Naționale de marș pe distanța de 10 kilometri, seniori și tineret, ultima competiție a anului în această probă atletică.

La startul concursului se vor regăsi și 4 competitori din Cetatea Marii Uniri, Ana Rodean, Mihaela Popa (fostă Acatrinei) și Georgiana Jid (toate CS Unirea Alba Iulia/ CSM Unirea Alba Iulia), Andrei Gafița (CS Municipal Unirea Alba Iulia).

“Obiectivele sunt aceleași, să terminăm pe primele două locuri la individual, să luăm aurul pe echipe, la feminin, respectiv Andrei Gafița să urce pe podium. Este foarte greu însă, în privința motivației, fetele având un sezon extrem de încărcat până în august”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

La precedentele două competiții interne de marș, pe distanța de 20 kilometri, CS Unirea Alba Iulia a devenit campioană națională pe echipe. La Timișoara, în martie, Mihaela Popa a fost prima, iar Ana Rodean pe locul secund, la individual, iar în iunie, la București, cele două au inversat locurile. Uniristele au fost prezente în luna august la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta, cel mai important eveniment sportiv al anului, însă au abandonat. Pe agenda celor două au mai figurat alte competiții internaționale, la Dudince (Campionatul Național de 35 kilometri), Podebrady (Campionatul European de Marș pe echipe), Antalya (Campionatele Balcanice), RD Congo (Jocurile Francofone).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea