Rămâi conectat

Sport

Atleta CS Unirea Alba Iulia, Ana Rodean – RECORD NAȚIONAL la proba de 35 km marș a Campionatului European din Cehia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta CS Unirea Alba Iulia, Ana Rodean – RECORD NAȚIONAL la proba de 35 km marș a Campionatului European din Cehia

Atleta Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, Ana Rodean, s-a clasat pe locul 12 la Campionatul European de Marș pe echipe, proba 35 de kilometri. Competiția s-a desfășurat duminică, 21 mai, la Podebrady, în Cehia.

Atleta Ana Rodean a terminat cursa cu timpii 2h59:18, reușind astfel să doboare recordul național în proba de 35 de km marș. Astfel, acest rezultat nu reprezintă doar o clasare foarte bună la cea mai importantă competiție europeană, ci și un record național, obținut de către Ana Rodean.

Atleta este pregătită de către prof. Gabriel Avram care, până la acest campionat, și-a însoțit elevele la toate competițiile naționale și internaționale, fiind de fiecare dată inclus în lotul național.

”Este un rezultat extraordinar realizat de Ana, cel mai bun din carieră, atât ca timp, cât și ca loc. Este un rezultat care îi oferă practic posibilitatea de a concura la Campionatele Mondiale de atletism din luna august de la Budapesta. Din păcate, eu nu am putut să fiu alături de ea la această importantă competiție, nefiind inclus in delegația care a făcut deplasarea, cu toate că Ana avea cea mai buna clasare în topul mondial dintre toți concurenții români! O felicit pe Ana pentru ambiția și tenacitatea de care a dat dovadă”, a transmis Gabriel Avram.

La Campionatul European de Marș pe echipe România a participat cu șase atleți (patru la masculin și două la feminin).

Directorul CS Unirea Alba, Daniela Moșneag, transmite felicitări sportivei, respectiv antrenorului, și mult succes la viitoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea